Ajankohtaista

  • Uutiset

19.02.2021 13:35:47

Relaa Racingin kolmas kuljettaja Petri Blomqvist!

..

Viimeinen palanen Relaan kokoonpanoon kaudelle 2021 on Petri Blomqvist. 30-vuotias lentäjä liittyy Raimo Niemen ja Tuomas Pöntisen tallikaveriksi Porsche Sprint Challenge NEZ-sarjaan. Vuonna 2015 uransa V8 Thundereista aloittaneen Blomqvistin paras saavutus on kauden 2019 NEZ hopea.

- Koko ikäni olen ollut kiinnostunut vauhdista ja kaikenlaisista moottorihärveleistä. Vuonna 2015 ajoin ensimmäiset ratakisat ja sen jälkeen harrastus on vienyt mennessään. Odotan alkavaa kautta innolla ja tavoitteena on lähteä haastamaan kärkikuskeja. Luokan vaihtaminen tuo mukavaa vaihtelua ja eroavathan autot myös teknisesti. Kyllä tässä jo sormet syyhyää, että pääsisi ensimmäiset testit ajamaan, tiivistää Petri alkavan kauden odotukset.

Relaa Racingin tiimissä tehdään töitä alkavalle kaudelle, vaikka ulkona pyryttääkin vielä lunta. Kolmen auton ylläpito ja huolto vaatii kovia panostuksia myös talvikaudella. Rata-autoilu on kesäpainotteinen laji, mutta myös talvi on aktiivista aikaa. Autoja huolletaan ja valmistaudutaan pikku hiljaa kevään ensimmäisiin testeihin.