Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2020, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2020

22.-23.5. Ahvenisto (FIN)
26.-27.6. Pärnu (EST)
7.-8.8. Kymiring (FIN)
28.-30.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2014

28.07.2014 10:48:40

RELAA RACING KULJETTAJAT VAUHTIAJOISSA PODIUMILLA

Seinäjoen Vauht

Seinäjoen Vauhtiajoissa viikonloppuna 59 000 ihmistä, tunnelma sen mukainen. Ja lämpöä riitti, lämpömittarit ylittivät +30 C ja auton kabiinissa mitattiin +68 C lähtöjen aikana.
Relaan kuljettajat Raimo Niemi (31) ja Simo Muhonen (25) kävivät tasaisen taiston Porsche GT3 Cupin voitosta lauantaina Kapernaumin katuradalla. Samalla listattiin molemmille päivän kaikkien lähtöjen nopeimmat kierrosajat, joten katsojat saivat nauttia vauhdista koko rahan edestä. Paalupaikalta lähtenyt Raimo voitti ensimmäisen lähdön, johtopaikka vaihtui muutamaan kertaan kilpailun aikana. Toisen lähdön paalulta lähtenyt Raimo missasi vaihteen ja Simo kuittasi heti ja ajoi vakuuttavasti lähdön nimiinsä Raimo perässään sekunnin hävinneenä.
Relaan koko joukkue oli päiviin tyytyväinen, sunnuntai käytettiin lajin promoamiseen. Tiimin toimintaa esiteltiin sadoille uteliaille.
Seuraavaksi SM ratakausi jatkuu Kemoran osakilpailulla 9.8.2014 Tätä ennen Simon auto on Nesterallin FINRace osastolla näytillä Jyväskylän paviliongin kupeessa, käyhän tutustumassa.