Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Uutiset

22.11.2022 10:44:39

Matias Salonen on uusi Junior Program -kuljettaja kaudella 2023!

..

Kauhajokelaisen Relaa Racingin perinteikkään junioriohjelman uusi kuljettaja on 19-vuotias Matias Salonen. Tiimin ohjelmassa on jälleen tietenkin Porschen Sprint Challenge NEZ -sarja, jossa Salosen tiimikaverina ajaa Raimo Niemi. Vakiokuljettajien lisäksi tiimi ajattaa tulevalla kaudella vierailevia kuljettajia endurance-kilpailuissa.

Lempäälästä kotoisin oleva Salonen kilpaili kuluneella kaudella Saksan DTM -sarjan Trophy-luokassa, mutta tiimin vetäydyttyä sarjasta pirkanmaalaisen rooliksi jäi kilpailla ainoastaan satunnaisesti. Täysin uusi tiimi Relaa Racing ei kuitenkaan ole Saloselle, kesällä hän ajoi tiimin kalustolla Pärnun BEC 6 h -kilpailussa. Tällöin Porsche-debyytti typistyi kuitenkin pelkkään aika-ajoon tallikaverin kolaroitua auton. Aika-ajossa nuorukainen ehti kuitenkin kellottaa nopeimman ajan.

-Pärnussa ajoin ensimmäisen kerran GT3-autolla ja olihan se todella hauskaa. Kyseessä on ihan täysiverinen kilpa-auto ja oikeastaan todella iso steppi ylöspäin Trophy-luokasta, vertaa Salonen.

Tulostavoitteita Salonen asettaa maltillisesti, mutta on kuitenkin luottavainen tulevan kauden mahdollisuuksista.

-Sanotaan, että podium-sijat ovat tavoitteena nyt aluksi, mutta toivottavasti pystytään taistella myös voitoista kauden mittaan. Tietysti aluksi on tärkeää saada lisää kilometrejä GT-autolla ja sitä kautta luottoa ja rutiinia, miettii Salonen.

Sarjan kilpailukalenteri julkaistaan lähiaikoina.