Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Uutiset

19.02.2021 13:35:47

Relaa Racingin kolmas kuljettaja Petri Blomqvist!

..

Viimeinen palanen Relaan kokoonpanoon kaudelle 2021 on Petri Blomqvist. 30-vuotias lentäjä liittyy Raimo Niemen ja Tuomas Pöntisen tallikaveriksi Porsche Sprint Challenge NEZ-sarjaan. Vuonna 2015 uransa V8 Thundereista aloittaneen Blomqvistin paras saavutus on kauden 2019 NEZ hopea.

- Koko ikäni olen ollut kiinnostunut vauhdista ja kaikenlaisista moottorihärveleistä. Vuonna 2015 ajoin ensimmäiset ratakisat ja sen jälkeen harrastus on vienyt mennessään. Odotan alkavaa kautta innolla ja tavoitteena on lähteä haastamaan kärkikuskeja. Luokan vaihtaminen tuo mukavaa vaihtelua ja eroavathan autot myös teknisesti. Kyllä tässä jo sormet syyhyää, että pääsisi ensimmäiset testit ajamaan, tiivistää Petri alkavan kauden odotukset.

Relaa Racingin tiimissä tehdään töitä alkavalle kaudelle, vaikka ulkona pyryttääkin vielä lunta. Kolmen auton ylläpito ja huolto vaatii kovia panostuksia myös talvikaudella. Rata-autoilu on kesäpainotteinen laji, mutta myös talvi on aktiivista aikaa. Autoja huolletaan ja valmistaudutaan pikku hiljaa kevään ensimmäisiin testeihin.