Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Uutiset

08.02.2021 08:20:40

Relaa Racing starttaa Porsche Sprint Challenge NEZ-sarjaan kolmen kuljettajan voimin

Relaa Racing os

Relaa Racing osallistuu jälleen alkavalla kaudella Porsche Sprint Challenge NEZ-sarjaan. Sarja alkaa toukokuun lopussa Ahvenistolta, jonka jälkeen vuorossa on heinäkuussa Pärnun osakilpailu. Elokuussa ajetaan uudella Kymiringin radalla ennen kauden päättävää festivaaliviikonloppua Alastarolla. Tiimin muodostavat kauhajokelainen Raimo Niemi, Junior Program kuljettaja Tuomas Pöntinen sekä kolmas kuljettaja, joka tullaan julkistamaan lähiaikoina.

Ammattimaisesti moottoriurheilussa jo kuudella vuosikymmenellä mukana ollut Relaa Racing (ent. R Niemi racing) lähtee kauteen rennolla, mutta ammattimaisella otteella. Tiimin kuopus Tuomas Pöntinen on talvikaudella aloittanut määrätietoisen kuntoharjoittelun sekä viettänyt aikaa simulaattorin puikoissa opetellen alkavan kauden ratoja.

- Talvikaudella aloitetaan valmistautuminen kesän kilpailuihin. Kilpa-autolla ei päästä testaamaan, mutta onneksi nykyään on todella realistiset simulaattorit. Radat on mallinnettu niin hyvin, että enää ei voida puhua mistään pelistä. Simulaattori on todella realistinen ja sykekin nousee ehkä jopa enemmän, mitä kilpa-auton ratissa, naurahtaa Pöntinen.

Tiimin tiedottajana aloittaa 34-vuotias Antti Lahtinen. 6-vuotiaana kartingista uransa aloittanut Lahtinen on harrastanut rallia SM-tasolla sekä toiminut kartanlukijana useilla kuljettajilla. Aktiivivuosien jälkeen Lahtinen on siirtynyt nuorten urheilijoiden taustajoukkoihin ja alkavalla kaudella odottavat uudet haasteet rata-autoilun puolella.

-Omat ajot on nyt ajettu, mutta kipinä moottoriurheiluun on ehkä voimakkaampi kuin koskaan. Rata-autoilu on hieman vieraampi laji minulle, mutta otan innolla uuden haasteen vastaan. Kierrän tiimin mukava kaikki neljä NEZ-sarjan osakilpailua ja pyrin tuottamaan seuraajille hyvää somesisältöä. Relaa Racing on historiansa puolesta tuttu tiimi ja on ollut hienoa seurata, miten ammattimaisesti tiimi toimii, päättää Lahtinen.