Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2021

21.-22.5. Porsche Sports Cup Weekend Ahvenisto
2.-3.7. Porsche Sports Cup Weekend Pärnu
6.-7.8. Porsche Sports Cup Weekend KymiRing
27.-29.8. Porsche Club Festival Finland Alastaro

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Uutiset

19.09.2018 15:23:51

Kiitos kaudesta 2018

Kauden 2018 Por

Kauden 2018 Porsche GT3 Challenge ja NEZ sarja ajettu. Relaa Racingin kauden alussa asettamat tavoitteet saavutettiin Team mestaruutta lukuunottamatta. Roope Rinne-Laturi pronssille ja Raimo Niemi sarjan kuudes. Team mestaruudessa jouduimme antamaan periksi, kuitenkin hopeatila ei ole häpeä:) Palkintogaalassa tavataan!

Suuri kiitos Relaan koko porukalle kaudesta, tällä kaudella puurtamista on riittänyt. Samoin kiitos yhteistyökumppaneille ja mainostajille, sekä tiimimme faneille ja seuraajille, olemme ylittäneet Facebookissa jo 1000 tykkääjän rajan sivuillamme, kiitos siitä.