Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2021

21.-22.5. Porsche Sports Cup Weekend Ahvenisto
2.-3.7. Porsche Sports Cup Weekend Pärnu
6.-7.8. Porsche Sports Cup Weekend KymiRing
27.-29.8. Porsche Club Festival Finland Alastaro

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Uutiset

04.06.2017 19:34:20

Roope Rinne-Laturi tuplavoittoon Ahveniston Porsche GT3 Cup -luokassa

Roope vauhdissa. Kuva: AKK/Taneli Niinimäki

FTCC-sarja jatkui kuluneena viikonloppuna 3.-4.6. Hämeenlinnan Ahveniston moottoriradan 50-vuotisjuhlakilpailun merkeissä. Kilpailuviikonlopusta tuli lopulta hienot juhlat myös kauhajokelaiselle Relaa Racing -tallille, sillä Roope Rinne-Laturi ajoi molempien kisalähtöjen voittoon ja Raimo Niemi saalisti sijat kolme ja kuusi.

Rinne-Laturi ei jättänyt epäselväksi kuka oli tänä viikonloppuna Ahveniston Porsche GT3 Cupin "King of the Ring". Rinne-Laturi siivitti Porschensa voittoon viikonlopun molemmissa kilpailulähdöissä ja teki selväksi, että nuori vantaalainen aikoo olla varteenotettava mestariehdokas tällä kaudella.

- Tämä lähtö sujui lähes samalla tavoin kuin eilinenkin. Ehkä vähän paremman lähdön olisi voinut saada, mutta onneksi selvittiin siitäkin. Auto on alusta asti istunut hyvin käteen, ehkä tuollainen takavetoinen menopeli on minun juttuni. Hyvä keskittyminen ja nopea vauhti olivat niitä vauhdin salaisuuksia tänä viikonloppuna, kertaili tuore tuplavoittaja hymyssä suin.

Tuloskset tietävät sitä, että Rinne-Laturi johtaa Porshe GT3 Cup Challengea kahden osakilpailun jälkeen ja Relaa Racing on tiimipisteissäkin kärjessä.

Relaa Racingin konkarikuljettaja Raimo Niemelle jäi niin ikään hyvä maku suuhun juhlakilpailusta.

- Ihan hyvät fiilikset jäi. Eilen oltiin podiumilla, mutta tänään lähdin matkaan ruudusta viisi, joten uudestaan kolmen sakkiin ei ollut asiaa. Pääasia, että Relaa johtaa nyt tiimipisteissä ja Roope on ykkönen niin omassa luokassakaan kuin kokonaistilanteessa. Itsekin olen luokkani ykkönen, joten ihan hyvällä mallilla kausi on. Seuraavaksi suunnataan sitten Pärnuun, missä on aina mukava kilpailla, Niemi tunnelmoi.

Tuloksia, Porsche GT3 Cup, Ahvenisto 3.-4.6.2017

Ensimmäinen kilpailulähtö
1. Roope Rinne-Laturi 20:17.569
2. Jussi Kuusiniemi +13.024
3. Raimo Niemi +17.360

Toinen kilpailulähtö
1. Roope Rinne-Laturi 20.33,838
2. Jim Rautiainen + 14,063
3. Jussi Kuusiniemi + 22,870
4. Tommi Haru + 23,893
5. Ari Laivola + 30,065
6. Raimo Niemi + 31,246

Finnish Touring Car Championship -sarja ja sen Porsche GT3 Cup Challenge Finland -luokka jatkuvat kauden kolmannella osakilpailulla VIron Pärnussa 30.6.-2.7.