Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Uutiset
  • Kausi 2015

11.07.2015 22:24:18

Relaa Racingilla odotetun haastava viikonloppu Botniaringillä

Relaa Racingilla oli haasteellinen viikonloppu Botniaringillä. Kuva: Sami Kolsi

Botniaring todisti jälleen, ettei se päästä kuljettajia helpolla. Ennakkoon odotetut haasteet kohtasi myös Relaa Racingin kuljettajat Mikko Pakari ja Raimo Niemi.

Erityisesti Pakarille ja hänen luokan 2 autolleen rata oli armoton. Tehoissa muille kärkikuljettajille tasoitusta antava Pakari taisteli kuitenkin hienosti paljon pitkiä suoria sisältävällä radalla ja oli neljäs molemmissa lähdöissä. Toisessa lähdössä Pakari oli pitkään kolmas, mutta joutui antautumaan Dennis Nylundille viimeisellä kierroksella.

- Aika puolustustamista tuo toinen lähtö oli ja kun renkaat loppu, niin eipä siinä paljoa ollut enää tehtävissä. Pisteiden puolesta turhautti taas jonkin verran, koska omassa luokassani oli niin vähän autoja, mutta saatiinpahan taas myös kilsoja alle. Nyt on hieman taukoa ennen Alastaroa, joten ainakin tulee lennettyä ja toivottavasti päästään testaamaankin jossain vaiheessa, liikelentäjäksi opiskeleva Pakari kertoi.

Raimo Niemellä oli auton pidon ja ajettavuuden kanssa hieman ongelmia ensimmäisessä lähdössä ja sijoitus oli kuudes. Toiseen lähtöön auto saatiin toimimaan paremmin ja se näkyi heti tuloksissa Botniaringin vauhdikkaalla radalla. Tuloksena toisesta lähdöstä oli pykälää parempi eli viides sija.

- Ensimmäisessä lähdössä auto vähän liiteli sinne tänne, mutta nyt toisessa lähdössä se oli jo parempi. Yritin toisessa lähdössä pysyä Mikon ja Denniksen kannassa, mutta en ihan siihen vauhtiin pystynyt. Hyvä maku jäi kuitenkin päivästä, joten tästä on hyvä jatkaa. Seuraavaksi korjataan vielä hiukan Pärnun jäljiltä olevia kolhuja ja säädetään auto kuntoon ennen Alastaroa, jotta auto on varmasti iskussa siellä, Niemi sanoi.

Porsche GT3 Cup Challeng Finland -sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Alastarolla 22. elokuuta.

Tuloksia, Porsche GT3 Cup Challange Finland, Botniaring, Jurva

Ensimmäinen lähtö
1. Antti Buri 22.21,268
2. Johan Westergård + 10,240
3. Dennis Nylund + 15,480
4. Mikko Pakari + 16,156
5. Ari Laivola + 18,825
6. Raimo Niemi + 21,639
7. Tommi Haru keskeytys
8. Anssi-Jukka Kasi keskeytys

Toinen lähtö

1. Antti Buri 19.31,847
2. Johan Westergård + 19,067
3. Dennis Nylund + 25,355
4. Mikko Pakari + 25,745
5. Raimo Niemi + 30,565
6. Anssi-Jukka Kasi + 33,057
7. Tommi Haru + 43,786
8. Ari Laivola + 1.08,051

Teksti: Sami Kolsi