Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2014

28.10.2014 14:22:48

Porsche-luokalle oma ratasarja 2015

Suomen Porsche GT3 Cup ?sarjan työryhmä on päätynyt irrottautumaan rata-autoilun SM-sarjasta kaudella 2015. Porschet muodostavat oman sarjansa, joka muuttuu samalla Trophy-tasolta pykälää korkeammalle Challenge-tasolle. Kaudella 2015 sarjan nimi on siis Porsche GT3 Cup Challenge Finland.

Suurin syy rohkeaan päätökseen siirtyä täysin omaan sarjaan ovat ensi kaudelle SM-sarjaan laaditut suunnitelmat ja niistä etenkin kilpailuviikonloppujen tuleva rytmitys. Lisäksi Porsche GT3 Cup ?sarjan kehittäminen ja eteenpäin vieminen halutaan turvata parhaalla mahdollisella konseptilla.

Lue sarjasta ja sen synnystä Vauhdinmaailma 10-2014

Muutosten ja kehitysten ohessa sarjan jatkuvuutta pohjustaa ensi vuonna jo kolmatta kautta toimiva Junior Program ?ohjelma. Ohjelmaan valittu kuljettaja saa vuokrata stipendillä Porsche GT3 Cup ?kilpa-auton ja pääsee parhaimmassa tapauksessa jatkamaan uraansa F1-kisojen yhteydessä ajettavassa Porsche Mobil 1 Supercupissa.