Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2014

16.05.2014 10:52:01

Simo Muhonen, Raimo Niemi ja koko Relaa Racing team valmiina alkavaan sarjaan

Rata-autoilun FINRace ja sen yhteydessä ajettava Porsche GT3 CUP Trophy Finland sarja pyörähtää käyntiin nyt lauantaina Kurikan Botniaringin radalla ajettavassa sarjan ensimmäisissä osakilpailuissa. Kauhajokelainen Relaa Racing Team ja sen kuljettajat Rai

Vuoden 2013 sarjassa kolmannen ja kuudennen sijan saavuttaneen Relaa Racing Teamin kuljettajien tavoitteena on vain ja ainoastaan osakilpailujen palkintokorokesijat ja sitä kautta parantaa viime vuoden tuloksia. Tavoitteiden saavuttamiseksi on tiimi hakenut vauhtia keväisistä testeistä, jotka ovat sujuneet lupaavissa merkeissä; Niemi ja Muhonen puhisevat menohaluja kun lauantaina aika-ajojen jälkeen ratkotaan ensimmäisen kerran paremmuudesta. Vastaansa Relaa Racing Teamin kuljettajat saavat toistensa lisäksi mm. rallin kahdeksankertaisen Suomenmestari Sebastian Lindholmin pojan Emil Lindholmin sekä 12 muuta kovaa kanssakilpailijaa.

Nuoresta iästään huolimatta aina Ranskan Formula F4 mestarussarjassa asti kilpaillut kuluvan kilpailukauden Porsche GT3 CUP Trophy Finland Junior Program stipendiaatti Simo Muhonen uskoo sarjan debytanttina yltävänsä kärkitaisteluun.

- Tätä viikonloppua on koko talvi odotettu ja nyt kun sarja vihdoin pärähtää käyntiin niin kyllä tässä erinomaisesti sujuneiden testien myötä luottavaisin mielin aika-ajoja ja itse kilpailulähtöjä kovasti odotellaan. Tiedän, että ensikertalaisena mikään ei ole helppoa, mutta onneksi nuoresta iästäni huolimatta takataskussa on kilpailukokemusta 13 vuoden verran ja sen myötä palkintokoroke on ainoa tavoitteeni, itseluottamusta puhkuva Muhonen kertoo.

Relaa Racing Teamin tiimipäällikkö ja toista Porsche GT3 CUP autoa ohjastava Raimo Niemi tietää menestyksen salaisuuden.

- Suomen kimuranteilla radoilla aika-ajojen merkitystä ei koskaan voi liikaa korostaa ja erinomainen kierrosaika tulee lähes poikkeuksetta heijastumaan kilpailun lopputulokseen. Tasavertaisilla autoilla kilpailtaessa ohittaminen on todella hankalaa ja siksi tulee aika-ajoissa olla hereillä, Niemi tietää ja jatkaa, - Kauden avausta on puoli vuotta odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt kun se on käynnistymässä niin kyllä tässä niitä kuuluisia perhosia on varmasti kaikilla vatsassa, niin myös minulla.

Botniaringin ensimmäinen startti ajetaan klo 12.15 ja toinen klo 15.55.

Kilpailukauden 2014 Porsche GT3 CUP Trophy Finland kalenteri
- 16.-17.05.2014 - Botniaring, Kurikka
- 13.-14.06.2014 - Ahvenisto, Hämeenlinna
- 27.-28.06.2014 - Pärnu, Viro
- 11.-12.07.2014 - Alastaro
- 26.-27.07.2014 - Vauhtiajot, Seinäjoki
- 08.-09.08.2014 - Kemora
- 22.-23.08.2014 - Alastaro, Porsche Club Festival