Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
17.-18.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

18.06.2013 08:12:37

AHVENISTOLLA JESSELLE 2. JA RAIMOLLE 5. SIJA MOLEMMISSA LÄHDÖISSÄ

Relaa Racingin

Relaa Racingin Jesse Krohn ajoi Ahveniston moottoriradalla toiseksi molemmissa lähdöissä, ollen myös luokkansa nopein. ?Auto toimi moitteettomasti, ihan kärjen vauhtiin ei tällä vanhemmalla versiolla ehdi, mutta tärkeintähän on luokkavoitto jolla sarjan pistetiliä kartutetaan?. Raimo Niemi sijoittui molemmissa lähdöissä viidenneksi. ?Nyt on tuo kärki niin laaja, että lähes kymmenellä kilpailijalla on mahdollisuus boodiumille. Tämä tekee kilpailuista tasaisen ja haastavan. Nyt on katsojille katsottavaa ja kuunneltavaa kun 19 Porschea oli nytkin viivalla.?

Tuhatpäinen yleisö ja kutsuvieraat saivat päivän aikana tutustua varikon Porsche katuun ja tiimeihin
Seuraava osakilpailu ajetaankin 20.7. Botniaringin uudella radalla, jonka avauskilpailua Porschet tulevat juhlistamaan.