Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, joka on uusi Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana kaudella 2019, yksi Latviassa, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä viidessä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2019

10.-12.5. Riga (LAT)
7.-9.6. Ahvenisto Hämeenlinna (FIN)
28.-30.6. Pärnu (EST)
26.-27.7. Kemora, Veteli (FIN)
23.-24.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival
21.-22.9. Pärnu (EST)
1 h:n Endurance

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

26.08.2013 08:59:10

Alastarolla Jesse Krohn ylivoimaiseen luokkavoittoon ja Raimo Niemi luokkansa 4.

Alastarolla ajetussa toiseksi viimeisessä Porsche GT3 Cup Trophy osakilpailussa Relaa Racing Teamin kuljettajat onnistuivat odotusten mukaisesti. Jesse Krohn varmisti ylivoimaiseen tapaan luokkavoiton molemmissa lähdöissä, 3 luokan Raimo Niemi oli ajoonsa tyytyväinen ?kaksi puhdasta ajosuoritusta?, ollen luokkansa 4. molemmissa lähdöissä. Tapio Rytilän auton balanssi oli hakusessa, auto aliohjasi vahvasti, tuloksena luokan 7 ja 6 sija.

Sarjan yhteispisteissä Jesse nousi sarjan kolmannelle sijalle, Raimo piti edelleen viidennen sijansa, Tapio 15.

Kelit suosivat Porsche Festivaaleja, paikalla yhteensä yli 300 Porschea, joista kilpailijoita 45 ja yleisöä katsomoissa n. 1500 henkeä. Pelkät Porschet radalla ja Ruotsalaisten ja Norjalaisten mukanaolo toi viikonlopusta kaikille osanottajille ja tiimeille mahtavan elämyksen, suurkiitos järjestäjille.

Seuraava ja viimeinen osakilpailu ajetaan samalla radalla 14.9.2013 Finrace-sarjan yhteydessä.