Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, joka on uusi Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana kaudella 2019, yksi Latviassa, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä viidessä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2019

10.-12.5. Riga (LAT)
7.-9.6. Ahvenisto Hämeenlinna (FIN)
28.-30.6. Pärnu (EST)
26.-27.7. Kemora, Veteli (FIN)
23.-24.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival
21.-22.9. Pärnu (EST)
1 h:n Endurance

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

12.08.2013 09:24:47

Jesse Krohn KeMoRan toisen lähdön 3.

Finracen KeMoRana osakilpailussa Relaa Racing vahvasti mukana. Aika-ajot osoittivat miten tasaista Trophyn kymmenen kärki todella on, 8 kuljettajaa sekunnin sisällä, ja 6 kuljettajaa 0,4 sekunnin sisällä.

Ensimmäisen lähdön lähtöhässäkässä Jesse Krohnin ja Raimo Niemen autot joutuivat viiden auton puristukseen, sillä seurauksella että molemmista autoista meni rengas rikki ja niiden vaihtaminen ratavarikolla kesti tovin. Tuloksena peräpään sijoitukset, mutta kuitenkin tärkeät sarjapisteet hankittuna. Toinen lähtö sujui jo paremmin, Jesse lähdön kolmas ja tietenkin luokkavoitto. Raimo joutui pyörähtäneiden autojen "pussitukseen" ja joutui tämän takia pysähtymään viidennellä kierroksella. Takaa ajo tasaväkisillä autoilla ei tuottanut suuresti tulosta, tuloksena luokan viides sija. Tapio Rytilä ajoi luokkansa 6. ja 5. sijat.

Trophy sarjan yhteispisteissä Relaa on hyvissä asemista; Jesse Krohn 4. , Raimo Niemi 5. ja Tapio Rytilä 15. sijalla.

Seuraava osakilpailu kaksine lähtöineen Porsche Festivaali 24.8.2013 Alastaron moottoriradalla.