Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, joka on uusi Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana kaudella 2019, yksi Latviassa, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä viidessä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2019

10.-12.5. Riga (LAT)
7.-9.6. Ahvenisto Hämeenlinna (FIN)
28.-30.6. Pärnu (EST)
26.-27.7. Kemora, Veteli (FIN)
23.-24.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival
21.-22.9. Pärnu (EST)
1 h:n Endurance

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

29.07.2013 10:08:20

Seinäjoen Vauhtiajoissa yli 50 000 ihmistä viikonlopun aikana, Relaa mukana

27-28.7 ajetussa Seinäjoen Vauhtiajoissa uusi yleisöennätys, Relaa Racing mukana tapahtumassa kolmella kilpa-autolla, sekä runsaslukuisella VIP- vierasjoukolla.

Sää suosi koko viikonlopun, saimme tutustuttaa vieraamme sekä tuhannet kiinnostuneet kilpa-autotoimintaamme varikolla.

Itse kilpailu sujui tiimin osalta hyvin, ensimmäisen lähdön 2., 4 ja 8. sija, toisen lähdön lähtöhässäkässä tapahtuneen kolaroinnin (Niemi-Laivola) vuoksi koko lähdön fiilinki oli kateissa. Kuitenkin tuloksena voitto, 4. ja 7 sija.
Myös moni autourheilusta kiinnostunut sai kilpailun tauoilla kyyditystä Cup-autoillamme, jonka tarjosimme Porsche GT3 Cup Trophyn toimesta järjestetyn hyväntekeväisyyskeräyksen vuoksi. Keräyksen kohde oli Helsinki Missio-yhdistys.