Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
17.-18.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

25.04.2013 21:12:17

Jesse Krohn Porsche-stipendiaatiksi

Kotimaassa 25.5. Virtasalmen Motoparkissa kauteensa starttaava Porsche GT3 Cup Trophy - sarja on Junior Program - ohjelmansa puitteissa kiinnittänyt stipendiaattina sarjaansa kaudelle 2013 Jesse Krohnin, 22.
Krohn vuokraa saamallaan stipendillä Porsche 996 - auton, jolla osallistuu kesän sarjaan. Auton omistaa ja sitä operoi Relaa Racing Team Kauhajoelta. Hakuehtojen mukaan valituksi tulleen on osoitettava myös omaa aktiivisuutta ja moottoriurheilussa tärkeää businesshenkisyyttä hankkimalla rahoituksen mm. kilpailukauden bensiini-,rengas- ja vakuutuskuluihin.

Määräaikaan mennessä hakijoiksi ilmoittautui yli kolmekymmentä nuorta suomalaista moottoriurheilijaa, joista kolme valikoitui viime viikonlopun testitilaisuuteen Alastaron moottoriradalle. Heistä valintaraati päätyi Jesse Krohniin.

-On erittäin hienoa päästä ajamaan Porsche GT3 Cup-luokkaan, joka on parissa viime vuodessa kehittynyt ja laajentunut todella upeasti muutaman auton luokasta tälle kaudelle jopa yli 20 auton laajuiseksi. Yleisölle on tarjolla hienoa nähtävää ja myös meille kilpailijoille värikkäitä mittelöitä, uskoo Jesse Krohn.

Mikäli Jesse Krohn sijoittuu sarjan loppupisteissä kärkikymmenikköön, on luvassa matka Saksaan Porsche Motorsportin vieraaksi. Mikäli loppusijoitus on viiden parhaan joukossa, esittää kotimaisen Porsche GT3 Cup Trophyn organisaatio häntä myös Junior Program-kilpailijaksi Porsche SuperCupiin, joka on TV-katsojille tuttu F1-osakilpailujen esikilpailuna. Päätöksen SuperCupin juniorikuljettajapaikasta tekee lopullisesti Porsche Motorsport.


Lisätietoja: Ari Paronen, Porsche GT3 Cup Trophy - sarjavastaava, puh. 040-5220481
Jesse Krohn, puh. 040-7668899