Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, joka on uusi Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana kaudella 2019, yksi Latviassa, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä viidessä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2019

10.-12.5. Riga (LAT)
7.-9.6. Ahvenisto Hämeenlinna (FIN)
28.-30.6. Pärnu (EST)
26.-27.7. Kemora, Veteli (FIN)
23.-24.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival
21.-22.9. Pärnu (EST)
1 h:n Endurance

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

22.07.2013 10:26:40

Botniaringin avauskilpailu toi rata-autoiluun uutta sykettä

Botniaringin uuden radan avajaiskilpailu, jossa myös moottoripyörät ajoivat SM lähtönsä, toi radan varrelle ja varikolle tuhansia katsojia.
Relaa Racingin kuljettajat; Tuisku Urpiala, Jesse Krohn ja Raimo Niemi edustivat pohjalaisväriä mallikkaasti.
Aika-ajojen tuloksissa ja ensimmäisessä lähdössä Relaalla oli kakkosrivi vallattuna Raimon ja Jessen voimin.
Itse kilpailu sujui vaihtelevasti, Jesse piti pintansa ja oli ensimmäisen lähdön kolmas ja toisen lähdön kakkonen. Jesse kuitenkin tuomariston päätöksellä pudotettiin aikasakon myötä tulosluettelossa viidenneksi.
Raimo kilpailu alkoi tramaattisesti, ensimmäisen lähdön ruuhka ensimmäisessä kaarteessa "pussitti" Raimon ja hän joutui lähtemään joukon viimeisenä, 17:sta, matkaan. Agressiivinen ajo toi kuitenkin tulosta ollen maaliviivalla kahdeksantena ja tuoden arvokkaita sarjapisteitä tiimille.
Botniaringin nimikkoautoa kuljettanut Tuisku ajoi tasaisen varman ajon ollen maalissa 13.

Seuraava kilpailu on Seinäjoen Vauhtiajot, 10 vuotis kilpailu, jossa Porschet ajavat hyväntekeväisyys kilpailun. Porschet keräävät Helsinki Missiolle varoja.