Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, joka on uusi Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana kaudella 2019, yksi Latviassa, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä viidessä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2019

10.-12.5. Riga (LAT)
7.-9.6. Ahvenisto Hämeenlinna (FIN)
28.-30.6. Pärnu (EST)
26.-27.7. Kemora, Veteli (FIN)
23.-24.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival
21.-22.9. Pärnu (EST)
1 h:n Endurance

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

03.07.2013 10:30:43

Relaa Racing auton ja Foracer simulaattorin kanssa FARMARI-näyttelyssä Seinäjoella

Farmari-näyttelyn järjestää ProAgria Etelä-Pohjanmaa Seinäjoella. Näyttelyyn odotetaan neljän päivän aikana lähes 100 000 vierailijaa.
Relaa Racing on Botniaringin ja Seinäjoen Vauhtiajojen (EPUA) yhteisellä osastolla. Tavoitteemme on tuoda näyttelyssä esille Botniaringin uutta rataa sekä paraikaa meneillään olevaa ratayhtiön osakepääoman korotusta ja osakaspohjan laajentamista yksityissektorille. Myös Seinäjoen Vauhtiajojen markkinointi on vahvasti esillä.
Nähtävänä osastolla on uusin Relaan Porsche GT3 Cup kilpa-auto, sekä ajattavana Foracer ajosimulaattori, jossa saa tutustuttua Botniaringin uuteen pitkään rataan.
Näyttely on avoinna 3-6.7.2013 klo 10:00 ? 18:00.