Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, joka on uusi Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana kaudella 2019, yksi Latviassa, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä viidessä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2019

10.-12.5. Riga (LAT)
7.-9.6. Ahvenisto Hämeenlinna (FIN)
28.-30.6. Pärnu (EST)
26.-27.7. Kemora, Veteli (FIN)
23.-24.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival
21.-22.9. Pärnu (EST)
1 h:n Endurance

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

29.05.2013 08:16:34

Relaa Racing ja SeAMK Projektipaja yhteistyöhön kilpailukaudelle 2013

Seinäjoen ammattikorkeakoulun tekniikan yksikkö ja Relaa Racing tekivät yhteistyösopimuksen neljän autoinsinööri opiskelijan ottamisesta mukaan toimintaansa kilpailukaudelle 2013.
Huollot kilpa Porscheihin Relaan tallilla sekä toiminta kilpailuissa kuuluu sopimukseen. Toiminta tapahtuu tallipäällikkö Timo Pirilän ja relaan huoltomiesten, Jarmo Kannon ja Niko Pirilän ohjauksessa.

Opiskelijat ovat mukana Relaan kolmen Porsche GT3 Cup auton kilpailutoiminnassa, autojen huolloissa kilpailuissa, valmistautumisessa kilpailuihin, sekä töiden ja tapahtumien dokumentoinnista niin kilpailuissa kuin testeissäkin.

Lisäksi opiskelijat tutustuvat ja toimivat Porsche GT3 Cup Trophy-sarjan katsastuspäällikön, Jyrki Tuusan apuna sarjan kilpailuissa.

Tavoitteena tällä toiminnalla on saada koulutettua ja innostettua nuoria osaavia rata-autoilun pariin ja sieltä avatuksi jopa kansainväliset työmarkkinat autourheilun pariin.

Motoparkissa 24-25.5.2013 jo opiskeltiin innostuneesti ja hyvin tuloksin.

Opiskelijat, jotka mukana:
Korkiamäki Jarmo
Köykkä Esa
Niskanen Suvi
Vähämäki Janne