Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, joka on uusi Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana kaudella 2019, yksi Latviassa, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä viidessä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2019

10.-12.5. Riga (LAT)
7.-9.6. Ahvenisto Hämeenlinna (FIN)
28.-30.6. Pärnu (EST)
26.-27.7. Kemora, Veteli (FIN)
23.-24.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival
21.-22.9. Pärnu (EST)
1 h:n Endurance

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

28.05.2013 08:40:05

Relaa Racingilla kohtuullinen tulos Motoparkista

Motoparkissa tehtiin Porsche-historiaa, kun viivalle asettui 19 Cup Porschea. Lähtöjä oli hienossa kesä säässä todistamassa runsas yleisöjoukko.
Relaan Jesse Krohn ajoi hienosti aika-ajojen paalulle, ensimmäisessä lähdössä lopputuloksena lähdön kolmas ja luokkavoitto. Toinen lähtö ei onnistunut ensimmäisen malliin, pieni spinnaus ja keskeytys auton takatukivarren väännyttyä.
Raimo Niemen jäähdytysneste ongelmat veivät miehen aika- ajosuorituksen 8 sijalle.

Ensimmäisessä lähdössä Raimo sai nostettua sijoitustaan, ollen maalissa kuudentena. Toinen lähtö onnistui yhtä pykälää paremmin, eli yleiskilpailun 5.
"Sarja tulee olemaan mielenkiintoinen ja tiukka, ainakin kymmenellä kuljettajalla on kaikki mahdollisuudet voittaa kilpailuja" toteaa Raimo.

Motoparkin kilpailu osoitti Porsche Trophyn ehdottomasti FINRace sarjan ykkösluokaksi, paljon ihmisiä vieraili ihastelemassa Porsche varikolla. Kaikkien yhteinen sanoma tiimeille ja kuljettajille oli "tätä Suomalainen rata- autoilu on jo kauan kaivannut".

Seuraava Porsche GT3 Trophy osakilpailu ajetaan 15.6.2013 Hämeenlinnan moottoriradalla.