Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
17.-18.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

13.02.2013 19:48:00

Näin vedettiin ennen: R.Niemi Racing - kuvia!

Raimo Niemi oli iskussa jo 80-luvulla ja lajina oli ralli. Ohessa muutamia kuvia ajalta, kun tiimi ei vielä ollut Relaa Racing vaan R.Niemi Racing. Sekin teki kaiken Relaan lailla laadulla ja tyylillä ja oli monessa asiassa lakeuksilla ja koko maassakin toimissaan edelläkävijä!

Riihimäkeläinen autourheilun valokuvaaja Eero Auvinen on tehnyt suurtyön ja dokumentoinut suorastaan määrättömän kuvavarastonsa osoitteeseen www.zoomailija.kuvat.fi.

Eeron mukaan tässä kevättalven ja kevään aikana on tulossa vielä huimasti kuvia lisää mainittuun osoitteeseen.

Kiitos Eero! Teet suuren palveluksen autourheilulle ja eritoten rallille arkistoinnillasi.

Käykää sivuilla, sieltä löytyy yläpalkista Eeron email, josta voitte pilkkahintaan tilata haluamianne kuvia, joihin saatte täydet käyttöoikeudet.
Hakupalkkiin nimi ja arkistossa olevat kuvat esim. Raimosta tässä tapauksessa ponnahtivat numeroineen esiin. Tilaaminen oli helppoa.

Ja mitä löytyikään? Raimo ja Kari Mannila joskus 80-luvun alussa Escort BDA:lla NER-46 Jämsän Repekka-rallissa. Katsokaa perää - takaiskarit poikki!

Audi 80 quattro alkuperäisessä sini-valkoisessa asussaan kuvassa ja jälleen Jämsässä ISKO-rallissa. Vuosi on mitä todennäköisimmin 1985.

Antero Laine oli mukana Eero Noukkalan kanssa B-ryhmän Audi A2:lla eli "möhköllä" ja Raimo kartturinaan tämän palstan pitäjä. Neljän EK:n jälkeen Niemi-Pöntinen johti Antsua muutamalla sekunnilla ja kuten kuvasta näkyy, yli 200hv tehoalivoimalla piti hiukan -ja moneen kertaan- rypeä pysyäkseen piikissä... Kyseessä oli pimeä eli ei-nuottiralli.

Viitosella suistuttiin sen verran, että kisa oli Antsun suhteen pilalla, mutta siitä rallista eteenpäin "A.Laine ja Dallape" oli meidän ja koko tiimimme kaveri - arvostus ja kaveruus oli molemminpuolista, tosin Antsun tyylillä karheaa, mutta ehdottoman rehellistä!

Ja viimeisenä kuva, jonka edessä on pakko komentaa, että lakki pois!

Raimo Niemi-Kari Mannila sekä A-ryhmän Audi 80 quattro vauhdissa v.1986 Jyväskylän Suurajoissa ja Audi on saanut pintaansa legendaarisen violetti - mattamusta-keltainen kylkiraita - värityksen. Violetti ja keltainen, muuten, suoraan Porschen värikartasta!

Hieno sivuluisu ja valopakki nokalla, siihen aikaan vedettin myös yöllä eikä "paapittu" hotellissa!

Tulos tuosta Jyskälästä: yleiskilpailun 11. sija ja paras yksityisenä ilmoittautunut. Edellä siis vain kymmenen(10) tehdasautoa! Palkintona ehkäpä Raimon uran hienoin palkinto: hotelli Jyväshovin lahjoittama lasinen/hopeinen Päijänne-maljakko.

Urheilusaavutus, joka jäi mm. kotimaakuntatasolla yllättävän vähälle huomiolle. Miksiköhän? Nyt tarkasteltuna ihan mieletön teko!