Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
17.-18.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

10.02.2013 17:26:59

Nyt myydään Relaa Racingin kuljetusyksikkö!

Varikoilta tuttu Relaa Racingin sininen Ford Transit 2-akselisine trailereineen myydään nyt uuteen kotiin, koska oma kuljetustarpeemme kasvaa ja siirrymme ns. järeämpiin konsteihin.

Ikävä tulee Transitia ja kärryä, jolla matkustaminen, leiriytyminen ja radalta kotiin lähteminen sujuivat niin perin näppärästi.

Yhdistelmä on timmikunnossa ja kulkevaa sorttia, siitä löytyy mm. LP:n kirjallinen dokumentti! Autossa on hyvät tilat miehille ja varusteille, traileri on 2-akselinen ja katettu.

Soitelkaapa Raimo Niemelle asian johdosta, puh.020-7571400/vaihde. Raimo kertoo ajomäärät, vuosimallit, katsastukset ym. ja tietenkin hinnan. Jos vaan suinkin niin yhdistelmä myydään ns. yhtenä pötkönä.

Ellet itse tarvitse tässä mainittuja releitä, kerrothan niistä kavereillesikin!? Yhteystiedot voi laittaa eteenpäin tarvitseville.