Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
17.-18.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

11.01.2013 08:18:07

Relaa simulaattorilla Matkamessuilla!

The Stigin pohjalaisversio Seinäjoen Vauhtiajoissa 2012.

Pitkän perinteet omaava Matkamessut järjestetään jälleen 17.-20.1.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Mukana on koko koti- ja ulkomainen kirjo tarjontaa, mitä tulee teemaan "matkailu".

Matkailu on tärkeää niin matkailukohteen imagon ja tunnettuuden kuin myös suoranaisten matkailutulojen puitteissa, mutta samaan aikaan myös kilpailu matkailijoista on tiukkaa.

Aivan erikoisesti viime aikaiset uutiset kertovat venäläisten matkaavan Suomeen vapaa-ajallaan mielellään ja mikä tärkeintä, tutkimuksen mukaan venäläiset liikkuvat omalla autolla - jopa Moskovasta saakka!

Eli heillä on lomallaan täydet mahdollisuudet matkustaa mihin tahansa kiinnostavaan kohteeseen aikataulujen sitomatta. Siksi onkin erinomaista, että Kurikan kaupunki ja Botniaring-moottorirata ovat esillä Matkamessuilla 17.-20.1.2013.

Kurikan ja Botniaringin osastolla 6k89 kaikilla on mahdollisuus pruuvata Foracer - simulaatorilla myös Botniaringin rataa. Tervemenoa Matkamessuille!