Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, joka on uusi Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana kaudella 2019, yksi Latviassa, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä viidessä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo viisi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2019

10.-12.5. Riga (LAT)
7.-9.6. Ahvenisto Hämeenlinna (FIN)
28.-30.6. Pärnu (EST)
26.-27.7. Kemora, Veteli (FIN)
23.-24.8. Alastaro (FIN)
Porsche Festival
21.-22.9. Pärnu (EST)
1 h:n Endurance

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2013

19.03.2013 06:57:31

PORSCHE GT3 CUP Trophy Finland ? junioriohjelma julkistettu

Porsche Racing Club Finland ry., Relaa Racing Team sekä autourheilun kattojärjestö AKK Motorsport Finland ry. ovat luoneet mahdollisuuden suomalaisille nuorille kuljettajille päästä kansainvälisen tason Porsche GT3 Cup ? kilpailuihin mukaan jo kaudella 2013.
Stipendiohjelma on tarkoitettu alle 26-vuotiaille kuljettajille, joilla on aiempaa näyttöä karting-, formula- tai vakioautoluokista.

Perusta stipenditoiminnalle on Relaa Racing Porsche GT3 CUP ? kilpa-auto, jonka hakemuksien perusteella valittu nuori kuljettaja saa vuokrata saamallaan stipendillä. Stipendi kattaa mainitun auton sekä Michelin-renkaat kuuden (6) osakilpailun Porsche GT3 Cup Trophy ? sarjaan Suomessa kaudelle 2013.

Valitun kuljettajan on tämän lisäksi osoitettava kaupallisia taitojaan ja aktiivisuutta hankkimalla rahoituksen mm. auton kilpailuvakuuttamiseen, polttoaineisiin ja juokseviin kuluihin.

Mikäli valittu kuljettaja sijoittuu kotimaisessa Porsche GT3 Cup Trophy-sarjassa kärkikymmenikköön, hän saa palkinnoksi vierailun Porsche Motorsportille Saksaan. Jos loppusijoitus on top 5:ssa, esittää Porsche Racing Club Finland ry. ko. kuljettajaa em. lisäksi ehdokkaaksi ajamaan F1-kisojen yhteydessä ajettavaan Porsche Supercup ? luokkaan kaudella 2014. Valinnan tekee Porsche Motorsport.

Hakuaika edellä kuvatulle on 18.3.-12.4.2013 vapaamuotoisin hakemuksin, josta ilmenee henkilötietojen ja kilpailutaustan lisäksi kattava suunnitelma kilpailujen ja kulubudjetin toteuttamiseen.

Asiaa käsittelevä työryhmä kutsuu 2-3 ehdokasta testipäivään Alastarolle 20.4.2013 rataleimatilaisuuden yhteyteen.

Valitulle ilmoitetaan jo seuraavalla viikolla ja sarja alkaa 25.5.2013.

Lisätietoja: Ari Paronen, puh.040 ? 5220481
Raimo Niemi, puh. 0400 - 666 356