Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
17.-18.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2012

10.11.2012 16:12:55

Relaa Racing mukana VM Motorsport Showssa!

Viikonvaihteessa 9.-11.11.2012 tapahtuu Helsingin Messukeskuksessa motorsportin merkeissä.

Mukana ovat myös kotimaiset Porsche-harrastajat niin klubi- kuin kilpailutoiminnankin puitteissa. Porsche - osastolla on esillä kolme komiaa Porschea ja myöskin päättyneen kauden GT3 Cup Trophyn palkinnot jaetaan osastolla samoin kuin tehtaan upea kunniapalkinto sarjavoittajalle.

Luonnollisesti myöskin Relaa Racing on menossa mukana!

Parisen viikkoa ennen Motorshowta oli Relaan omalla tallilla ihan arki-iltana paikalla mieluisia vieraita, kun eri sidosryhmämme saapuivat hodareille ja kahville sekä kuulemaan päättyneen kauden tilitystä tiimiläisten toimesta sekä samalla luomaan katseen jo tuleviin tekemisiin!

Näiden sivujen pitäjälle tapaus oli erityisen miellyttävä, sillä tapasin useita niitä kasvotusten, joille ja parin kauden ajan on tullut lähetettyä Relaa Racingin tiedotteita. Nyt sininen meiliosoite sai monessa tapauksessa kasvot. Oli hauska tavata!