Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
17.-18.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2012

23.09.2012 19:53:39

Kausi päätökseen komealla voitolla!

Lauantain epäonni ja harmitus olivat kuin pois pyyhityt, kun sateinen sunnuntai valkeni Virtasalmen Motoparkissa FINNRace-ratakauden päätöspäivänä.

Simo P. Kangas starttasi paalulta kesän viimeiseen osakilpailulähtöön ja Raimo puolestaan viitosruudusta. 15 kierroksen kisaa mentiin ja kierros kierrokselta R.Niemi ohitteli kunnes siirtyi puolivälissä johtoon ja veti maaliin yli 10 sekunnin kaulalla ennen Janne Laitista ja Ari Laivolaa.

-Hyvä päätös omalta ja teamin osalta. Olemme tyytyväisiä kauden antiin teamimme puitteissa ja erityisen tyytyväinen ainakin itse olen Porsche-luokan kauden menestyksestä. Kova oli työ viime talvena saada kymmenen auton joukko kasaan, mutta pidimme sanamme. Varma tieto on olemassa, että ensi kesänä 2013 näemme 14-15 Porschea gridissä ja olemme sen myötä kotimaisen ratasarjan johtava ja näyttävä vakioautoluokka. Uskon vakaasti, että kaudella 2014 ei ole kaukana 20 Porsche GT3:n luokka. Lisäämme myös muuta toimintaa, näyttävyyttä ja näkyvyyttä niin varikolla kuin mediassakin, maalailee Raimo Niemi kuvia tulevasta.

-Tuisku Urpialan tämänvuotinen Porsche on jo ostettuna Relaa Racingin talliin ensi kautta varten eli tämä nykyinen 997 on nyt myynnissä. Tulkaapa ostamaan pois auto, jolla voi joka hetki ajaa voitosta ja eikun mukaan Porsche GT3 - meininkiin, mainostaa Raimo lopuksi. Hänet tavoitatte kauppa-asian tiimoilta numerosta 0207571400.