Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
17.-18.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2012

21.09.2012 20:30:44

Viimeinen FINNRace-viikonvaihde Motoparkissa käyntiin!

Raimo Niemi, Relaa Racing ja kaikki muutkin kesän FINNRace-sarjaa kiertäneet ovat kokoontuneet Virtasalmen Motoparkiin päättämään kautta 2012 radalle, joka on syntynyt vanhalle kaivosalueelle, minne ensimmäisenä aikoinaan rakennettiin kiihdytysrata.
Paikka on tunnettu myös repäisevistä juhannusjuhlista kiihdytyskisan kylkiäisenä ja rock on muutenkin ollut radalla -ainakin kesäkuumalla- vahvasti läsnä.

Tänään perjantaina 21.9. on pääasiassa ajettu harjoituksia ja tutustuttu rataan, joka on harvemmin areenana kuin vaikkapa Ahvenisto, Alastaro ja KeMoRa.

Uunituoreissa kuvissa Raimo tällää Porschea toisinaan hyvinkin kimurantteihin Motoparkin kaarteisiin.

Lauantaina ja sunnuntaina ajetaan etupäässä kilpailulähtöjä tavoitteena hyvät lähtösijoitukset ja sarjapisteet.