Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2011

02.11.2011 07:52:17

Uutta supertarjontaa ja -uutisia Relaa Racingilta!

Ei ole Relaa Racing karhun lailla talviunessa, päinvastoin! Kehitämme paitsi omaa toimintaamme niin yritämme vaikuttaa myönteisesti myös Porsche - luokan kehittymiseen.

Tässä tulevaa hieman luettelomaisesti, mutta joka tapauksessa...

Matti Alamäki ilmoitti 1.11. lähtevänsä kesän 2012 Porsche Cup - kuvioihin mukaan. Viisinkertainen rallycrossin Euroopan mestari "Alamatin Matti" ilmoitti keräävänsä paketin kasaan ja on ilman muuta luokalle raskaan sarjan vahvistus.

Huonona ei voi pitää myöskään kartingissa ja Formula Renaulteissa kannuksia keränneen seinäjokelaisen Daniel Ahon harkintaa tulla mukaan Porsche-ympyröihin. Daniel opiskelee liikennelentäjäksi ja Porschen kilpailuohjelma tuntuisi sopivalta liittää vaativan opiskelun lomaan.

Takavuosien Legends - mestari Mikko Korpela Kankaanpäästä on myöskin saanut Porsche-hengen päälle ja neuvottelee paraikaa Porsche-paketin toteutumisesta kesälle 2012.

Kertakaikkisen hyviä uutisia ja kymmenen kilpailijan ajateltu ensimmäisen kasvuvaiheen raja lähenee "miellyttävän uhkaavasti!"

Miten löytyy kalustoa maailmalta ja miten on ajateltu organisoida mm. autojen vuokraus täydellä paketilla? Niihin antavat mielellään vastauksia niin Raimo Niemi kuin muutkin porschelaiset, kanavia ja suunnitelma on olemassa, mukaan vaan!

Näinä päivinä ilmestyy komea, 16-sivuinen ja 4-värinen Porsche News - tabloidlehti. Muun muassa yhteistyökumppanimme tulevat saamaan sen postissa viikolla 45 tai 46. Muut voivat tilata sitä Viiviltä Facebookista, muista jättää nimi- ja osoitetiedot. Lähetämme lehtiä 1 kpl per tilaus.

Entäpä Relaa Racing, missä mennään? Uutta on tulossa ja nimenomaan kaupalliselle puolelle.

Relaa Racing vuokraa hankkimaansa, markkinoiden parasta ajosimulaattoria Foraceria erilaisiin yhteistyökumppaneittemme ja muidenkin halukkaiden tilaisuuksiin, näyttelyihin, messuosastoille, pikkujouluihin ja muihin.

Nyt Foraceriin on ohjelmoitu rata-ajon ohjelmaan myös Raimon Relaa - Porsche. Sitähän pitää jokaisen testata!

Pakettia voi terästää vuokraamalla mukaan myös komea Relaa-Porsche! Mainiot tuotteenne, Foracer ja Porsche saavat taatusti aikaan vipinää standillanne paikassa kuin paikassa! Tiedustelkaa näitä Raimo Niemeltä.

Ja kuten ostoskanavalla: Eikä tässä vielä kaikki!
Tulossa ovat huippuluokan supersafarit moottorikelkoilla Jäämerelle asti. Rajoitettu joukko mahtuu mukaan - tiedustelkaa sitäkin Raimolta.

Lopuksi tiimin tiedottajalta Harri Pöntiseltä asiaa:

Loppuvuoden ja alkavan vuoden erilaiset markkinointi- ja promootiotapahtumat toimestani joko tietyn osan tai koko jutun toteuttamisena ns. avaimet käteen - periaatteella.

Pikkujoulut ja glögijuhlat ammattitaidolla ja tyylillä: juonnot, joululaulujen laulattamiset, joulupukkihommat jne. kokemuksella. Jos haluatte pitää tanssit päälle, myös musapuoli järjestyy tiukan säestäjäni kanssa yhteistyössä, kaikkea jalalle sopivaa Elviksestä Eino Gröniin!

NYT liike- ja joululahjaksi 28.11. uunituore Ruutulippu 2011 - kirja.Ennakkomyynti käynnissä, isommille nippuostoille hyvät ehdot - KYSY!

Sopivat hinnat ja paras palvelu! Yhteys 040-4117212, hpontinen@hotmail.com .