Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2011

30.08.2011 19:04:32

Porsche Club Finland Botniaringillä - rata-SM päättyy Ahvenistolle!

Ratabileissä ei valitettavasti esiinny Beyonce, mutta muuten on huimaa!

Porsche-ystävät kokoontuivat Jurvan Botniaringille 27.-28.8. ja aiheina olivat tietenkin - Porschet!

-Autoja oli paikalla kymmenkaupalla ja tunnelma katossa kuten aina Porsche Clubin tapaamisissa. Relaa Racing vastasi osaltaan nopean ajon opetuksesta ja myös muut Porschella kilpailevat jakoivat auliisti tietoaan sitä haluaville. Tämä on Porsche-porukan yksi mahtava ominaisuus: ollaan kavereita ja puhalletaan yhteen hiileen ja kukaan ei salaa mitään toisiltaan esimerkiksi näissä meidän kisahommissakaan, kiittelee Raimo Niemi.

Pari lähtöä ehdittiin myös kisailla. Ensimmäisen kisan voittoon ajoi veteraanikuljettaja Tuisku Urpiala Raimon kiitäessä Relaa - Porschella toiseksi. Seuraavana päivänä satoi ja Raimo painui muilta maisemaan. Tuisku sujutteli nyt vuorostaan kakkoseksi.

Rata-SM:n finaali ajetaan Hämeenlinnan Ahvenistolla 9.-10.9. eli perjantaina harjoitellaan ja lauantaina ajetaan kilpaa. Illalla on kauden päättävät bileet Aulangolla, missä mm. jaetaan rata-SM palkinnot.