Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2011

05.08.2011 07:45:24

KeMoRasta uimakoulu?

Kauden toiseksi viimeinen Porsche-koitos vetäistään Vetelin KeMoRassa 5.-7.8. ja luvassa lienee kunnon sade -uimakouluksi asti?

Toivotaan, että säätiede on väärässä ja KeMoRan lisäksi mm. kauden viides rallycross-SM Joensuussa voitaisiin ajaa siedettävissä oloissa.

Team ei olekaan vielä tällä uudella autolla kilpaillut vesisateessa, joten uusi elementti on mahdollisesti olemassa?

Uskomme, että Raimo Rallikuski( sopisiko Musta Pekka - kortteihin?), josta sittemmin on tullut ratakilpailija, klaaraa liukkaan kelin taidoillaan vesisateen hyvin ja kääntää sen edukseen? Voitto?

Ken elää, se näkee. Ja näkee, muuten, aivan varmasti, kunhan katsotte MTV3- ja MAX-lähetykset:

to 11.8. klo 20 MTV3MAX 55min, la 13.8. klo 12.25 MTV3 30min, ma 15.8. klo 9.30 MTV3MAX 55 min (u)