Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2011

11.07.2011 09:23:12

Onnistunut Viron keikka

Facebook-expertimme Viivi Niemi
Miehet_ja_Parnun_pokaalit.bmpMiehet ja Pärnun pokaalit

Relaa Racingin pilotti Raimo Niemi sovelsi rallikokemustaan Audruringin röykkyisellä radalla ajaen hyviä aikoja.

Upea sää, virolaisyleisön hyvä tunnelma bändeineen, baareineen ja grilleineen rata-alueella synnyttivät mahtavan kisatapahtuman Viron ihanaan kesäkaupunkiin Pärnuun.

Raimo Niemi antoi palaa röykkyisellä baanalla vanhan rallimiehen rutiinilla ja valtasi paalupaikan lauantain kisaan!
Kuljettajien nopein aika määrittää Porsche-luokassa kunkin lähtöruudun lauantain kilpailuun ja toiseksi nopein sunnuntain kilpailuun.
Raimoa syytettiin liian kovaa ajamisesta keltaisten lippujen ollessa ylhäällä ja niinpä häneltä putosi pari hyvää aikaa pois.
-Autossamme ollut kamerakin todistaa, että keltaiset nousivat vasta takanani edetessäni ko. kierroksella eli en rikkonut sääntöjä. Toisaalta; ei siinä kuinkaan käynyt, sillä sain sunnuntaille silti kakkosruudun, Raimo Niemi kertasi tapausta.

Lauantain kisaan Janne Laitinen rynnisti kärkeen Raimo Niemi tiukasti kannassaan. Asetelma säilyi lähes loppuun asti Simo Kankaan ohittaessa Raimon. Raimo kuittasi takaisin ja tätä jatkui vuorotahtia pariinkin eri otteeseen. Lopulta Raimo spinnasi pitäen silti kolmospaikan ja maalijrjestys Laitinen-Kangas-Niemi.


Sunnuntaina meininki oli oikeastaan sama: Laitinen piikkiin ja Niemi tiukasti kantaan, mistä tämä koitti muutamaan otteeseen ohikin kuitenkaan onnistumatta. Nyt vuorostaan Kangas joutui taipumaan kärkiparin vauhdissa ja järkättyään itselleen ylimääräistä ohjelmaa, kuittasi myös Tapio Rytilä ohi kolmanneksi. Maalissa järjestys Laitinen-Niemi-Tapio Rytilä.
-Oli oikein mielenkiintoista ajaa Laitisen perässä ja rekisteröidä monia asioita kokeneen kanssakilpailijan suorituksesta, oikein hyödyllistä, kiitteli Raimo Niemi kisan jälkeen ja totesi Viron reissun muutenkin olleen erinomaisen.

Pistetilanne kolmen ajetun jälkeen: Laitinen 134p, Kangas 119p, Niemi 96p, Rytilä 87p.

Televisioinnit Pärnusta: to 14.7. klo 21/55min/MAX, la 16.7. klo 12.15/30min/MTV3 ja 16.7. klo 17/55min/ MAX (u).

Olemme nyt myöskin FaceBookissa, missä asiaa hoitaa Naamakirja-expertimme Viivi Niemi. Hän toki soveltuukin FaceBookin naamansa(kin) puolesta allekirjoittanutta paremmin, voitan Viivin vain naaman leveydessä!

Seuraava kisamme Vetelin KeMoRassa 6.-7.8. kuluvaa kesää- ajelkaahan katsomaan!