Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2021

21.-22.5. Porsche Sports Cup Weekend Ahvenisto
2.-3.7. Porsche Sports Cup Weekend Pärnu
6.-7.8. Porsche Sports Cup Weekend KymiRing
27.-29.8. Porsche Club Festival Finland Alastaro

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Uutiset
  • Kausi 2012

29.05.2012 08:08:43

Suomi vei pienoismaaottelun

Epävirallinen Suomen Porsche-joukkue kokoonpanolla Ari Laivola - Simo P.Kangas - Raimo Niemi oli vakuuttava Ahvenistolla Porsche Clubin kerhotapahtumassa. Raimo Niemi voitti kaiken ajetun ja sai Laivolalta sekä Kankaalta niin kovan tuen, että mukana kisassa olleet ruotsalaiskuljettajat joutuivat toteamaan tulleensa voitetuksi "tuomariäänin" 3-0.

-Kyllä se niin taitaa olla, että kun ruotsalaisia vastaan asetutaan, oli sitten kyseessä vaikkapa nisun syönti niin leikki loppuu just ja siihen paikkaan, naureskeli Raimo Niemi ruotsalaisten höyhentämisen jälkeen.

-Toisaalta oli hyvä lähettää lahden taakse pieni viesti, että kyllä täältäkin tarvittaessa pesee ja myös linkoaa. Toisinaan on voinut aistia, että naapuri pitää itseään Porsche-asioissa meihin nähden ylivertaisena. Etumatkaa heillä taatusti on, mutta ei enää kovin paljon, siltä tämä tulos nyt vaikuttaa, jatkoi Raimo ruotsalaisten analysointia. Maalilinja ylitettiin siis järjestyksessä Niemi-Laivola-Kangas kummassakin lähdössä.

-Vakavasti puhuen saimme nyt lähetettyä tietoa Ruotsin Porsche-porukoille paitsi clubimme toiminnasta, myös tulevista hyvistä kilpailuista Botniaringilla, jonka 24-tuntinen toteutuu näillä näkymin 2014. Ensi vuonna ajetaan organisaation kehittämismielessä jokin lyhyempi versio aiheesta kuten 500km- tai 12-tunnin ajo. Näihin kuvioihin haluamme ruotsalaiset ehdottomasti mukaan.