Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2021

21.-22.5. Porsche Sports Cup Weekend Ahvenisto
2.-3.7. Porsche Sports Cup Weekend Pärnu
6.-7.8. Porsche Sports Cup Weekend KymiRing
27.-29.8. Porsche Club Festival Finland Alastaro

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2012

22.05.2012 08:17:22

Raimo Niemellä jämäkkä avaus kauteen

Uusi Porsche 997, aina varmasti toimiva Relaa Racingin huoltoryhmä ja kuljettaja itse eli Raimo Niemi takasivat 19.-20.5. Alastarolla erittäin onnistuneen avauksen kauteen 2012.

Vaikka Raimo ennen Alastaron reissua hiukan arvuutteli henkilökohtaista tuloskuntoaan ja sitä, oliko tutustumisjakso uuteen autoon ollut riittävä niin nyt voidaan todeta, että treeniä tuli riittävästi ja uusi auto istui käteen.

Loistava asia oli myös se, etä viivalla oli upeasti 10 autoa Porsche GT3 Cup Trophyn avauksessa! Kova työ monen henkilön ja Porsche Racing Clubin toimesta on tuottanut tulosta ja kelpaa toimintamalliksi muillekin. Ei suomalaista rata-autoilua ihmettelemällä ja riitelemällä nosteta - tästä Porsche-ihmisten toiminta hyvänä esimerkkinä. Tahtotila ja yhteinen päämäärä pitää löytyä!

Lauantain aika-ajon vei nimiinsä luokan tulokas Ari Laivola, joka toki on voittanut mm. Seatilla SM-kultaa radalta aiempina vuosina. Kaikkein tutuin hän on autourheilumiehenä pitkän linjan rallikuljettajana.

Viikonlopun ensimmäisessä kilpailussa esiin astuikin sitten Raimo Niemi, joka vei komeasti voiton sutkin savolaisen Janne Laitisen ollessa toinen ja aika-ajon ykkönen Ari Laivola kolmas.

Sunnuntaina Raimon vakuuttavat otteet jatkuivat ja ottelu Laitisen kanssa oli tiukkaakin tiukempi päättyen Laitisen voittoon ja Raimon ylittäessä maalilinjan toisena vain 1,3 sekuntia voittajasta!

Ensimmäisen viikonvaihteen jälkeen Laitinen johtaa 40 pisteellään ja taustaltaan rallihirmut Niemi&Laivola ovat 36 pinnalla jaetulla kakkospaikalla. Tuisku Urpiala ja Simo P.Kangas tulevat seuraavina 32 pisteellään.

Sarja jatkuu 30.6.-1.7. Jurvassa Botniaring Endurance 600:n merkeissä.