Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan neljän osakilpailun sarjana kaudella 2021, yksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä neljässä osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2021

21.-22.5. Porsche Sports Cup Weekend Ahvenisto
2.-3.7. Porsche Sports Cup Weekend Pärnu
6.-7.8. Porsche Sports Cup Weekend KymiRing
27.-29.8. Porsche Club Festival Finland Alastaro

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Kausi 2011

05.12.2011 09:18:44

Porsche info - sunnuntaina 18.12. Mäntsälässä!

Kauden 2012 Porsche - ratakisahommat esillä - erityisesti uudet henkilöt, tervetuloa paikalle!

Tilaisuus siis sunnuntaina 18.12.2011 klo 15.00 Aarnio Racingilla Mäntsälässä osoitteessa Vuolteenmäentie 8.

Erityisen tervetulleita ovat uudet, luokkaan aikovat kuljettajat, niin miehet kuin naisetkin, kaikenikäiset kansalaiset, joilla on asianmukainen kisalisenssi taskussa ja halu ajaa!

Tilaisuudessa saat kaiken tarvitsemasi tiedon kalustosta, sen huoltamisesta, kilpailemisesta, ajo-ominaisuuksista ja kustannuksista - siis asioista, joissa Porsche on paljon yleistä luuloa edullisempi ja kaikkein vahvimmillaan!

Lisäksi tärkeää tietoa, kuinka voit vuokrata kaluston ja palvelut. Suurin osahan meistä ajaa mielellään, mutta ruuvamisesta ei ole hajuakaan - nyt ei tarvitsekaan olla! Kaikki hoituu yhdellä kustannuksella!

Viisinkertainen rallycrossin Euroopan mestari Matti Alamäki myös paikalla kertomassa, miksi hän valitsi Porsche-luokan kauden 2012 kisaluokakseen?

Kerromme myös kauden 2012 kilpailuista ja eritoten Botniaring 600-kilpailusta kesä-heinäkuun vaihteessa. Kestävyysajo, johon voit ottaa 2-3 muuta kuljettajaa autoosi ajamaan ja jakamaan kustannksia!

Lisätietoja Raimo Niemi 0400-666356 ja Lauri Aarnio 044-2916933

TERVETULOA!!