Porce GT3 SprintChallenge NorthEuropeanZone Team RelaaRacing

Porsche Sprint Challenge NEZ, Porsche Motorsportin nimi sarjalle, sarja ajetaan kuuden osakilpailun sarjana kaudella 2022, yksi Latviassa kaksi Virossa ja kolme osakilpailua Suomessa. Porschet ajavat myös Pohjois-Euroopan mestaruudesta NEZ:stä. Kaikki tämä kuudessa osakilpailussa, joissa olemme mukana ks. kilpailukalenteri.
Tiimimme tavoittelee sarjan Tiimi mestaruutta ja sitä kautta tiimin kuljettajien sijoittumista viiden parhaan joukkoon molemmissa sarjoissa.

Relaa Racing Team

Ammattimaista moottoriurheilua jo kuusi vuosikymmentä

Relaa Racing on ollut jo vuosia ajan hermolla, mitä tulee rata-ajon kilpa-autoluokkiin Suomessa. Suosittu Porsche Sports Cup, Porsche GT3 Cup Challenge -sarjat ovat olleet teamin ohjelmassa jo vuosia ja palkintokaappiin onkin kertynyt sarja-, luokka- ja osakilpailukohtaista menestystä. Jo kaudella 2017 ohjelmaan tullut Pohjois-Euroopan Mestaruus (NEZ) -sarja on myös vahvasti tavoitteena Relaa Racingin ohjelmassa.

Tutustu teamiimme ja sen toimintaan näillä sivuilla sekä seuraa kilpailukautta ja sen tapahtumia sivuilta tai Facebookistamme.

Lue lisää

Kilpailukalenteri 2022

29.-30.4. BATCC DEWALT GRAND PRIX BIKERNIEK
10.-11.6. BATCC BOTNIARING GRAND PRIX BOTNIARING
30.6-3.7. PORSCHE FESTIVAL ESTONIA PORSCHERING
22.-28.7 PORSCHE SPORTS CUP WEEKEND KYMIRING
12.-13.8 BATCC PÄRNU SUMMER RACE PORSCHERING

26.-27.8

PORSCHE CLUB FESTIVAL FINLAND ALASTARO

 

 

 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

  • Uutiset

28.08.2022 12:25:33

Relaa Racingille plakkariin 315. Porsche starttia Alastaron Festivaaleilla

..

Porsche Sprint Challenge NEZ -sarjan päätösviikonloppu ajettiin Alastaron moottoriradalla Club Festivaalin merkeissä 26.-27.8. Kaikkiaan kymmenettä kertaa järjestetty tapahtuma toi yhteen sankan joukon Porsche-harrastajia niin Suomesta, kuin ulkomailtakin. Kilpailuihin Relaa Racingin väreissä osallistuivat Raimo Niemi ja Anssi-Jukka Kasi. Tiimin Junior Program -kuljettaja Nikolas Pirttilahti ei valitettavasti pystynyt osallistumaan päätösviikonloppuun auton vaurioiduttua Virossa kahta viikkoa aiemmin.

Kilpailu alkoi perjantain vapailla harjoituksilla ja aika-ajolla. Tiimin kuljettajat nappasivat ruudut kahdeksan ja yhdeksän. Viikonlopun kolmessa kilpailulähdössä tiimin kuljettajista Raimo Niemi ajoi sijoitukset yhdeksän, kahdeksan ja kuusi. Tallikaveri Kasin sarakkeeseen kirjattiin kaksi kertaa kymmenes ja viimeisessä lähdössä harvakseltaan kilpaileva herrasmieskuljettaja oli seitsemäs.

Viikonloppu oli myös historiallisesti merkittävä. Perjantaina aika-ajon jälkeen tiimi ryhmittyi valokuvaan juhlistamaan 315. kilpailustarttia Porschella. 2006 vuodesta alkanut taival sarjan parissa on tuottanut monenlaista historiaa, on juhlittu mestaruuksia, mutta välillä koettu myös lajin varjopuolia. Tiimi haluaakin kiittää kaikkia vauhdissa mukana olleita tahoja ja suuntaa katseensa samalla jo tulevaisuuteen.

Alastaron päätösviikonlopun nopein mies oli Henri Tuomaala, joka ajoi voitot kaikista kolmesta lähdöstä näytöstyyliin. 2022 NEZ -mestaruuden varmistanut Thomas Padovani ei osallistunut Alastaron kilpailuviikonloppuun. Sarjassa toiseksi ajoi Thomas Kangro.

Ennen ensi kautta kokoonnutaan vielä ainakin palkintogaalan merkeissä juhlimaan menestyneita ja tarinoimaan värikkäästä kaudesta 2022.